Enkele bekende vragen over onze Winorama-uitbetalingsoverzichten.

Niet bekend Details over onze Winorama-uitbetalingsoverzichten

Dit document wordt van kracht bij de eerste inschrijving, maar we raden alle consumenten aan om het opnieuw te controleren voordat ze geld storten. Alleen in situaties waarin een vermeende illegale aankoop op Winorama heeft plaatsgevonden, wordt restitutie verleend en moet deze binnen de eerste vierentwintig (24) uur na een dergelijke deal worden aangevraagd.

De aanvrager stemt ermee in om een notariële of gecertificeerde identificatie aan te bieden in overeenstemming met de wetten van het rechtsgebied van de consument. Elk type benodigde bestanden dat niet binnen 5 (5) dagen na het verzoek van Winorama wordt ingediend, zal zeker leiden tot weigering van terugbetaling en ook tot stopzetting van het account van de klant en de daarin achtergebleven fondsen. Een dergelijke beslissing is laatste, vereist en vrijgesteld van beroep.

In een dergelijke situatie zal het geld zeker worden teruggestort op de terugbetalingsmethode die de stortingen heeft gedaan. U verklaart dat de bron van fondsen die u gebruikt voor gokken op de Websites niet verboden is en dat u de Oplossingen op geen enkele manier zult gebruiken als een systeem voor geldoverdracht.

Fascinatie over onze Winorama-uitbetalingsoverzichten

Als het Bedrijf een betaalbaar vermoeden heeft dat u zich bezighoudt met of daadwerkelijk heeft deelgenomen aan een bedrieglijke, onwettige of ongepaste taak, bestaande uit, zonder beperking, het witwassen van geld, of het uitvoeren of anderszins in strijd met de Individuele Overeenkomst, uw toegang tot de Providers kunnen snel worden beëindigd en/of uw account wordt geblokkeerd.

Naast het beëindigen van uw toegang tot de Aanbieders en/of het blokkeren van uw account, boekt het Bedrijf het recht om u de toegang tot andere websites of servers van het Bedrijf te ontzeggen, of toegang te krijgen tot enige vorm van andere diensten die door het Bedrijf worden geleverd. Het kantoor is gekwalificeerd om relevante autoriteiten, andere online providers en banken, creditcardmaatschappijen, elektronische terugbetalingsbedrijven of andere banken (samen “geïnteresseerde derde partij”) op de hoogte te stellen van uw identificatie en ook van elke vorm van veronderstelde onwettige, illegale of ongepaste activiteit en u zult ook volledig voldoen aan het Bedrijf om enige vorm van dergelijke https://icosource.com/?p=233880 activiteit te onderzoeken.

Als de rekening minder dan 5 EUR heeft, wordt de hele hoeveelheid verwijderd en is het evenwicht zeker nee. Voordelen en vergoedingen moeten binnen 180 dagen na toekenning worden omgezet, anders komen ze te vervallen.

De enige strategie die u kunt gebruiken voor onze Winorama-uitbetalingsoverzichten

In het geval van geblokkeerde en weggelaten accounts, zullen gamers de Consumentenondersteuning moeten bellen om geld terug te vorderen. Rekening houdend met de wettelijke rechten die aan u zijn gegeven om gebruik te maken van de gebruikte oplossingen, verklaart, vraagt, sluit u zich aan en verifieert u dat: Door u te registreren als gebruiker van Winorama, is het impliciet dat: u geen geld stort dat afkomstig is van criminele en/of niet-gesanctioneerde activiteiten en dat u geen criminele activiteiten uitvoert en/of de intentie heeft om uw Gamer-account voor dergelijke activiteiten te gebruiken.

Winorama plant het recht om uw account te annuleren voor welke reden dan ook op elk moment zonder kennisgeving. Elke vorm van evenwicht in uw account op het moment van een dergelijke beëindiging zal u zeker per cheque worden toegestuurd. Winorama behoudt zich het recht voor om, naar eigen goeddunken, jackpots ongeldig te maken en ook enige vorm van saldo op uw account te nemen voor een van de nalevende omstandigheden: als u meer dan één energieke account bij Winorama heeft.

Als u in een rechtsgebied woont dat uw betrokkenheid bij regelgeving verbiedt. Webgaming is mogelijk verboden in het rechtsgebied waarin u zich bevindt; als dat het geval is, bent u niet bevoegd om uw afrekeningskaart te gebruiken om deze deal te voltooien.

7 eenvoudige feiten over onze Winorama-uitbetalingsoverzichten uitgelegd

Als u (opzettelijk of onopzettelijk) een andere persoon hebt toegestaan of toegestaan om uw account te spelen en/of te gebruiken. Als u een van de aankopen die met uw laadpas op uw geregistreerde account zijn gedaan, daadwerkelijk heeft ‘teruggefactureerd’. Als u op ontrouw wordt betrapt of als door ons wordt vastgesteld dat u een systeem hebt gebruikt of gebruikt (bestaande uit apparatuur, computersystemen, softwareapplicaties of andere geautomatiseerde systemen) die speciaal ontworpen zijn om de softwareapplicatie te verslaan.

Als u beledigende verklaringen aflegt met betrekking tot de werking van het Bedrijf, heeft het Bedrijf het recht om uw account te blokkeren zonder kennisgeving en ook om elke vorm van proces aan te spannen die nodig is om de geloofwaardigheid van het Bedrijf te vrijwaren. Winorama boekt het recht om alle uitbetalingen optimaal uit te betalen

prijs van vijftienduizend euro (15.

Elk type jackpot zal zeker worden uitbetaald tegen exact hetzelfde normale maandelijkse tarief tot voltooiing. Elk uit te sluiten totaalbedrag dat hoger is dan het opgegeven optimum, wordt rechtstreeks teruggestort op het account van de gamer. Opnames zijn afhankelijk van alle hierboven beschreven problemen en de bevestiging van alle vereiste bestanden zoals gevraagd. Alvorens jackpots aan u vrij te geven, zal het bedrijf zeker een veiligheidsgetuigenis uitvoeren en u zeker vragen om identificatie of andere informatie of documentatie te verstrekken die het bedrijf, naar eigen inzicht, nodig acht.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.